.. så er der endeligt lidt nyt igen :)

Jamen hej – det er vist ved at være lidt tid siden, at jeg sidst har tilbragt et par minutter på at få opdateret et par småting her 😉 .. Men det er altså nu – har haft lidt travlt med at få overstået mine eksamener og alt sådan noget.. Men.. HHX-fagpakken er nu et overstået kapitel med 2*10 + 2*12 i rygsækken 🙂 Så gælder det indtagelsen af Aalborg Sygehus til september! Jeg har endnu ikke fået besked om hvilken/hvilke afdeling(/er) jeg skal være på i min læretid, men hende der står for os 20 elever har udtalt, at hun håber at have dette klargjort inden den 1/9 😉 Jeg har modtaget kontrakten og fået denne underskrevet og tilbagesendt – så nu er det altså helt fast, heldigvis 😀

 

Desuden har jeg fået sat godt gang i projekt “jeg-skal-vise-jer-at-man-godt-kan-uden-operation” med et tab på 5kg på en måned – stadig på vej i den rigtige retning, så det er super skønt 😀

 

Og nu vi er ved projekter – så har jeg også for et par uger siden fået færdiggjort min taske med flad bund.. Fik endda også sat en hank på denne 🙂 .. Indtil videre har jeg kun lige dette billede, men ja – det var så hvad det blev til:

 

Seneste nyt er at jeg så småt har fået startet på min første taske af kaffeposer, som min kaffeelskende familie har samlet sammen til mig – så må vi se hvor stor/hvilken model denne bliver 😉

2 thoughts on “.. så er der endeligt lidt nyt igen :)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *