Endelig weekend :D

.. ja, som overskriften så pænt hentyder til, så er der endelig blevet weekend i det lille hjem.. I hvert fald for mig 🙂 .. gemalen er stadig i Silvan og får først fri 19.10.. Jeg selv fik allerede weekend kl. 10, da vores lærer var faldet på sin løbetur i går, og derfor var hjemme i dag.. Nå 🙂 .. Ja, lærer.. Det er jo fordi jeg langt om længe er startet i skole igen – dvs. HHX fagpakke på Handelsskolen i Turøgade – det er nu møj lækkert 🙂 Lidt tørt og hårdt med al den læsning om erhvervsret og virksomhedsøkonomi, men det er nu fint nok – vi skal vel lære det på en måde.. Ser dog stadig frem til at være færdig om cirka 17 uger.. Har lidt overvejet at søge ned til et par læger i Vejgaard, som søger lægesekretærelev – bare øv, at det er med start allerede i marts eller april, for der er jeg jo ikke klaaaar.. Nå, men sygehuset søger også – til start den 1. september, såeh.. Det er klart en mulighed, hvis ikke jeg evt. finder et reklamebureau, som kan bruge mig først – ser lige tiden lidt an 🙂

MEN! .. som sagt, det er weekend, og jeg har fået godt gang i nogle projekter, som lidt har haltet bagefter og bare hobet sig op.. Har gang i udskrivning af 500 folder + 50 siders visitkort + 50 siders gavekort for Judith (www.123hjemmeside.dk/fysiurgisk), som I kan se her:

Og imens jeg har ventet på printeren, som ikke er af verdens hurtigste, har jeg fået flettet tasken, til Louise fra min nye klasse, færdig 🙂 .. seeee, er den ikke fiiin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *