En lille update :)

Uha, hvad der ikke er sket  siden jeg sidst skrev 🙂

Først vil jeg lige vise den pung jeg har fået færdiggjort her til aften – den er lavet på bestilling 🙂

Og ellers har jeg gang i projekt meget-stor-kurv-som-tager-meget-lang-tid 😉 – har indtil videre kun fået lavet bunden og så en enkelt ring, men har besluttet mig for at det altså ikke er nok, så skal i gang med en ring mere.. Men det bliver ved lejlighed, når jeg ikke lige mener jeg har flere punge jeg skal have lavet 🙂 Her er et par billeder fra processen hidtil:

Udover de par ting har jeg fået lavet en pung af kalendere, som vi fik udleveret i skolen, hvor jeg startede for ca en måned siden – synes faktisk selv den er blevet ret vellykket!!! 😀 Bedøm selv:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *