Cheeseburgere og akrylnegle

.. en god blanding ikke? 🙂

Akrylnegle

I går (mandag) var jeg i Viborg hos Neppers Nails for at lære at opbygge akrylnegle på form.. Det gik faktisk ret godt 😀 .. fik lavet den ene hånd færdig, og måtte så hjem og lave højre hånd også (hvilket altså ikke var helt ligeså nemt!!!!?!!?!!1) 😉 .. men hvor er de bare fine ift. tidligere hvor mine negle har været bygget op via tipper.. Så glæder mig nu bare til at komme ordentligt i gang med at øve mig og blive bedre – så hvis du har lyst, eller kender en, der har lyst til at få lavet fine negle, så sig til 😀 !

Cheeseburgere

Jeg modtog i sidste uge et brev fra McDonalds 🙂 .. Jeg havde skrevet til dem og spurgt om det var muligt at få tilsendt lidt af det papir, som cheeseburgere og hamburgere er pakket ind i – og det var det 🙂 .. så af alle de ark cheeseburger-papir der var med, har jeg fået lavet følgende pung:

Og hvis jeg selv skal sige det, så synes jeg, at den er intet mindre end fantastisk! 😀 .. Lækker farve – kommer helt i forårshumør, selvom det sner udenfor :b

Nu gælder det næste gang en pung af hamburger-papir.. Ved ikke om den skal laves på samme måde, så det er ene tekst, eller om den skal være helt tilfældig, så mere hvidt kan ses (ligesom det ses inden i den orange pung).. Såeh.. sig mig – hvad mener du? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *